Suntronics Zonnepanelen 01
Suntronics Zonnepanelen 01

Videokanaal

AIRBNB survival tips met Freddy

Een aircosysteem dat verwarmt in de winter en koelt in de zomer… Dat hebben de buren van Freddy slim gezien. Maar we moeten het toegeven: Freddy zijn DIY-airco is toch ook wel heel creatief. 😉 Wil je het hele jaar door een aangename temperatuur in huis op een ecologische manier? Laat je vrijblijvend informeren door onze adviseurs.

AIRBNB survival tips 2 met Freddy

Ontdek hier hoe Freddy’s ‘oasis resort spa in the middle of the old historic centre of Ghent’ is ontstaan dankzij de nieuwe lucht/ water warmtepomp van zijn buren.

Besparingstips met Freddy

Kiezen voor geothermische warmtepomp, da’s slim! Maar, doe het wel op de eerlijkste manier…

Opleiding bij Suntronics

Geen zorgen, wij leggen het op je eerste werkdag beter uit dan Freddy. Zo krijg je een grondige interne opleiding zodat je volledig op de hoogte bent van onze werkwijze en producten. Wij willen namelijk dat je je meteen thuis voelt.

Installatie bij Suntronics

Weet jij wel van aanpakken? Kom nu werken bij Suntronics en vind een job met zekerheid, een mooie verloning en véél voldoening!

Pauze bij Suntronics

Het moet er niet altijd even serieus aan toegaan bij Suntronics. Zeker niet met zo’n toffe bende! Want bij ons is er geen gebrek aan sfeer en gezelligheid.

Sollicitatie bij Suntronics

Gelukkig lopen onze sollicitaties toch iets vlotter … Wil jij ook graag deel uitmaken van dit top team met een hoekje af? Solliciteer dan snel!