Cbhippowebsite Plcl
Cbhippowebsite Plcl

Verwarming

Ongeveer de helft van het energiebudget van een woning gaat naar warmte en warm water. Als specialist in  hernieuwbare energietechnieken helpen we jouw woning energiezuinig te maken en bieden we je als specialist een totaalservice aan. Je bent bij SunTronics aan het juiste adres voor de vakkundige installatie van warmtepompen, centrale verwarming en warmtepompboilers. Energie besparen hoeft niet duur te zijn en maak van jouw woning een zuinige woning.

Atlantic Calypso Warmtepompboiler
Atlantic Calypso Warmtepompboiler

DienstWarmtepompboiler

Je wil je elektrische boiler vervangen en hebt geen gasaansluiting of stookolietank? Tegelijk wil je jouw energiefactuur naar beneden krijgen en het milieu een handje helpen? Dan is een warmtepompboiler beslist het te volgen pad. Bespaar tot 70% op de kost voor het verwarmen van water.

Mazoutketel 1
Mazoutketel 1

DienstMazoutketel

Met een condensatieketel op mazout haal je een hoog energierendement. Deze condensatieketel gebruikt namelijk de verloren warmte van rookgassen, die anders verdwijnen door de schoorsteen.

Voordelen Condensatieketel
Voordelen Condensatieketel

DienstGascondensatieketel

Condensatieketels op gas benutten ook de warmte in de rookgassen die normaal door de schoorsteen verdwijnen. Dankzij een gascondensatieketel krijg je een optimaal energierendement en bespaar je 365 dagen per jaar op je gasfactuur.

Warmtepomp 6
Warmtepomp 6

DienstWarmtepomp

Een geothermische warmtepomp haalt haar warmte uit de bodem. Daarnaast zijn er ook warmtepompen die hun energie uit de lucht of het water halen.