Suntronics Zonnepanelen 01
Suntronics Zonnepanelen 01

Over ons

Of je nu particulier of zelfstandige bent, Suntronics wil je laten nadenken over energie en jouw energieverbruik.  ​Met 15 jaar ervaring in energie-oplossingen, garanderen wij jou de beste totaaloplossing voor je energie.

Een eigen kijk op jouw energie

Wij brengen het totaalplaatje in beeld en bieden duurzame oplossingen voor een efficiënt energiebeheer: van zonnepaneel, airco, warmtepomp en ook je klassieke verwarming.

Dankzij weldoordachte en slimme investeringen, geniet je onbeperkt van milieuvriendelijke, hernieuwbare en duurzame energie. Onze installaties hebben een directe, positieve impact op jouw energierekening.

Onze vakmensen

Het Suntronics-team is gebeten door energie en werkt nauw met elkaar samen. Onze vakkundige installateurs en service-techniekers krijgen ondersteuning van ons stevige back-office, dat op hun beurt kan rekenen op ervaren adviseurs. Zo kunnen we ook in de beste omstandigheden met jou samenwerken.

We begeleiden je persoonlijk om tot de beste totaaloplossing te komen die jouw energievraag beantwoordt.We bekijken je huidige energiefacturen, gezinssamenstelling, het historische verbruikspatroon, de specifieke noden van huishouden of bedrijf. Onze voorstellen zijn ingenieusinnovatief en toekomstgericht.

Hoe het begon

Suntronics is geboren in 2007. Op een jaar tijd plaatsten we maar liefst 250 installaties. We vestigden ons in Sint-Eloois-Winkel en eind 2011 stond onze teller reeds op 1500 realisaties.

We namen in 2013 Filip Saelens BVBA over en haalden zo een enorme expertise in traditionele verwarming in huis. Hierdoor groeiden we uit tot één van de belangrijkste spelers binnen de sector.

Sinds 2014 breidden we ons aanbod uit met de studie en het ontwerp van geothermische warmtepompinstallaties, een systeem waarbij warmte uit de grond wordt gebruikt als warmtebron. De combinatie traditionele verwarming, aangevuld met hernieuwbare verwarmingsbronnen zorgt er voor dat we een volledige service kunnen aanbieden.

In 2017 breidden we onze activiteiten uit met een service afdeling voor de opvolging van installaties die geplaatst zijn door andere installateurs.

Sinds 2019 is Suntronics gecertificeerd in diverse koelingstechnieken, een logische aanvulling op ons reeds sterke aanbod verwarming, zonnepanelen en service.

Een sterk team, een uitgebreide kennis en een onstilbare honger naar nieuwe technologieën.​Klaar om te proeven van de toekomst?