Laadpaal
Laadpaal

Laadpalen

Heb je een elektrische of hybride wagen en overweeg je om een laadpaal thuis te installeren? Thuis opladen is zeker een slimme keuze! Met onze Smappee laadpalen laad je veilig, snel én efficiënt op. Zeker in combinatie met zonnepanelen is dit een stevige groene besparing. Schakel een versnelling hoger met de laadpalen van Suntronics.

Suntronics Opti Charge

Met de laadpalen van Suntronics maak je de juiste keuze! Onze Opti Charge formule biedt tal van voordelen:

  • Comfort en gebruiksvriendelijk. Plug-in en geen verdere kopzorgen. Laadpaal beslist zelf wanneer en goedkoopst de auto zal laden.
  • Veilig en gebalanceerd laden. Geen uitval van je elektriciteit bij je thuis.
  • Optimale gebruik van je zonnepanelen. Opti Charge haalt het maximale uit je zonnepanelen.
  • Duidelijke overzicht verbruiken en laadkosten, ook in realtime.
  • Award-winning design. Personaliseerbaar ontwerp en vervaardigd uit duurzame materialen.
┬®Smappee EV One 2
┬®Smappee EV One 2

Voordelen van een eigen laadstation

Comfortabel & snel opladen

Opladen via een gewoon stopcontact gaat heel traag. Een eigen laadpaal of laadstation heeft een veel hogere capaciteit, zodat je snel én veilig kan opladen.

Fiscaal aftrekbaar

Als je een laadpaal bij je thuis wil installeren kan je in 2023 nog een belastingvermindering ontvangen van 30%. In 2024 neemt de belastingvermindering af en ontvang je nog een vermindering van 15%.

Kostenbesparing

Thuis opladen is goedkoper dan via een publiek laadpunt. Bovendien kan je de verbruikte stroom inbrengen voor terugbetaling door de werkgever.

Slim, Slimmer, Opti Charge!

Wil je zonne-energie maximaal inzetten voor je laadbeurten? Via de geïntegreerde energiebeheer-technologie laad je jouw elektrische auto doorheen de dag met zonne-energie. De unieke Artificial Intelligence van de opti charge laadpaal optimaliseert jouw zelfvoorziening. Zo bespaar je kosten en rijd je ecologisch. Geen zonnepanelen? Optimaliseer op basis van je laagste energietarief en bespaar op residentiële laadkosten. De laadpalen van SunTronics ontzorgen je volledig en bezorgen je geen laad stress.

Ontwerp Zonder Titel (66)
Ontwerp Zonder Titel (66)

Ook voor bedrijven

Plug-in hybrides en volledig elektrische wagens winnen aan populariteit in de bedrijfswereld. Hierdoor groeit de vraag naar laadinfrastructuur voor bedrijven voortdurend.