69 48 Zonnepanelen Ledegem
69 48 Zonnepanelen Ledegem

Zonnepanelen

‘Wat als’ zonnepanelen nog rendabel zijn? Dit is de vraag die zowat iedereen zich stelt. Onze visie, zonnepanelen blijven een slimme, bewuste en rendabele investering. Zoek je een partner met een visie op lange termijn? Wil je meer te weten te komen over ons KISSS-principe? Wens je samen te werken met een betrouwbare en ervaren installateur zoals SunTronics. Informeer dan zeker ook eens bij ons.

 

Suntronics Zonnepanelen 01
Suntronics Zonnepanelen 01

Waarom zonnepanelen plaatsen?

  • De zon betaalt op z’n minst 40% van jouw energiefactuur.
  • Je verdient je investering terug en bespaart voor minstens 25 jaar.
  • Een duurzame investering die goed is voor milieu.
  • Onze zonnepanelen kennen de langste levensduur.
  • Snelle en veilige installatie.
  • Je ontvangt een premie van de overheid tot wel 1500€.

Advies op maat nodig? Zonnepanelen kopen in Vlaanderen?

Onze zonnepanelen installateurs staan voor je klaar.

Suntronics Zonnepanelen 03
Suntronics Zonnepanelen 03

Zonnepanelen met een visie!

Zonnepanelen zijn slechts een deel van je energieverhaal. Onze energie-experts bekijken niet alleen je elektriciteits verbruik maar gaan ook verder. We durven samen denken over de energie van de toekomst en jij als klant staat hierbij steeds centraal. De steeds complexere energiemarkt zorgt voor onrust en onduidelijkheden. Helderheid scheppen is onze missie, klanten klaar stomen voor de toekomst onze visie.

De SunTronics aanpak

Bewust kiezen we voor een heel persoonlijke aanpak: na een grondige voor-analyse van jouw situatie, beslissen we samen wat kan en wat niet. Is het mogelijk zonnepanelen te plaatsen? Hoeveel zonnepanelen zullen we installeren? Wat is de opbrengst van de zonnepanelen? Alles om een zo’n energie-efficiënt mogelijk eindresultaat te bereiken: een realisatie die er echt voor zorgt dat je energiefactuur slinkt.

Wie kiest voor zonnepanelen, kiest voor een groene toekomst: een toekomst die onszelf, onze kinderen én kleinkinderen enkel ten goede kan komen. Investeren in zonne-energie? Benieuwd welke premies voor zonnepanelen bestaan? We stellen graag onze Kennis, onze Installateurs, uw beSparing, de Snelheid van uitvoering en uitgebreide Service ter beschikking zodat ook jij met ons KISSS-principe de perfecte besparing kan realiseren!

 

Dankuwel Top installateurs!

Een gemeende dankuwel aan onze installateurs is op zijn plaats! Bedankt toppers om dagelijks het beste van jullie zelf aan onze klanten te geven. Al onze zonnepanelen installaties worden namelijk volledig geplaatst en afgewerkt door onze eigen installateurs. Mensen die we door en door kennen, die door SunTronics opgeleid zijn en dus beantwoorden aan onze hoge kwaliteitseisen. Zo garanderen we een vlotte, kwalitatieve plaatsing van de zonnepanelen. Onze merken zijn betrouwbaar, onze dienst na de verkoop is ijzersterk en je geniet tot 30 jaar garantie. We zijn uniek in België door onze RKW certificering en daar zijn we samen met ons volledig team zeer trots op.

 

Zonnepanelen: iets voor mij?

Zonnepanelen en groene energie zijn er voor iedereen – of je nu particulier, bedrijfsleider of landbouwer bent. En of je nu een plat, rond of hoekig dak hebt boven je hoofd: we installeren overal zonnepanelen. SunTronics begeleidt je graag richting de beste investering.

  • Aan het renoveren? Zonnepanelen installeren op je dak blijft een veel interessantere investering dan spaargeld op de bank.
  • Ook voor een nieuwbouw blijven zonnepanelen een mooie investering, zo helpen ze onder meer om de nieuwe EPB-eisen te behalen.
  • Als zelfstandige of KMO kies je voor een slimme investering: je kan immers een belastingsvermindering op zonnepanelen ontvangen
  • Grote daken van landbouwbedrijven vormen een ideaal fundament voor zonnepanelen: ideaal om het energieverbruik van je productieproces te controleren