69 48 Zonnepanelen Ledegem
69 48 Zonnepanelen Ledegem

Zonnepanelen

‘Wat als’ zonnepanelen nog rendabel zijn? Dit is de vraag die zowat iedereen zich stelt. Onze visie, zonnepanelen blijven een slimme, bewuste en rendabele investering. Zoek je een partner met een visie op lange termijn? Wens je samen te werken met een betrouwbare en ervaren installateur zoals SunTronics. Informeer dan zeker eens bij ons. Als Genie in Energie helpen we je graag!

 

Zonnepanelen
Zonnepanelen

Waarom zonnepanelen plaatsen?

  • De zon betaalt op z’n minst 40% van jouw energiefactuur.
  • Je verdient je investering terug en bespaart voor minstens 25 jaar.
  • Een duurzame investering die goed is voor milieu.
  • Onze zonnepanelen kennen de langste levensduur.
  • Snelle en veilige installatie.

Advies op maat nodig? Zonnepanelen kopen in Vlaanderen?

Onze genieën in energie staan voor je klaar.

Afbeeldingen Website (2)
Afbeeldingen Website (2)

Zonnepanelen met een visie!

Zonnepanelen zijn slechts een deel van je energieverhaal. Onze energie-experts bekijken niet alleen je elektriciteits verbruik maar gaan ook verder. We durven samen denken over de energie van de toekomst en jij als klant staat hierbij steeds centraal. De steeds complexere energiemarkt zorgt voor onrust en onduidelijkheden. Helderheid scheppen is onze missie, klanten klaar stomen voor de toekomst onze visie.

De Suntronics aanpak

Bewust kiezen we voor een heel persoonlijke aanpak: na een grondige voor-analyse van jouw situatie, beslissen we samen wat kan en wat niet. Is het mogelijk zonnepanelen te plaatsen? Hoeveel zonnepanelen zullen we installeren? Wat is de opbrengst van de zonnepanelen? Alles om een zo’n energie-efficiënt mogelijk eindresultaat te bereiken: met Suntronics ben je je energiefactuur te slim af.

Zonnepanelen: iets voor mij?

Zonnepanelen en groene energie zijn er voor iedereen – of je nu particulier, bedrijfsleider of landbouwer bent. En of je nu een plat, rond of hoekig dak hebt boven je hoofd: we installeren overal zonnepanelen. SunTronics begeleidt je graag richting de beste investering.

  • Aan het renoveren? Zonnepanelen installeren op je dak blijft een veel interessantere investering dan spaargeld op de bank.
  • Ook voor een nieuwbouw blijven zonnepanelen een mooie investering, zo helpen ze onder meer om de nieuwe EPB-eisen te behalen.
  • Als zelfstandige of KMO kies je voor een slimme investering: je kan immers een belastingsvermindering op zonnepanelen ontvangen
  • Grote daken van landbouwbedrijven vormen een ideaal fundament voor zonnepanelen: ideaal om het energieverbruik van je productieproces te controleren