Suntronics Zonnepanelen 01
Suntronics Zonnepanelen 01

KISSS Box

De KISSS BOX, een straf bakje.

Slim laden
Slim laden

Straffe uitspraak?

Onze KISSS BOX® is nu éénmaal een “straf bakje”. Eentje dat komt met duidelijke cijfers en advies.

  • Kennis van je energiefactuur vergroten ​
  • Inzicht in hoe je je verbruikers kan spreiden
  • Snel in realtime duidelijke cijfers en vlotte bijsturing
  • Spaarzaam en moeiteloos je energiefactuur laten dalen
  • Service en advies op maat, vandaag en in de toekomst

Neem zelf de controle over je energiefactuur en denk out of the BOX.Je huidige verbruik en de opbrengst van je zonnepanelen leer je pas echt kennen met de KISSS BOX®. In 1, 2, 3 speel je met de getallen in de oranje (verbruik) en groene (opbrengst) bol. Door energie te verbruiken op het moment dat ze door de zon wordt geproduceerd (zelfconsumptie) en de spreiding van je verbruik, bespaar je geld en verlaagt je factuur.

00 Smappee EV Line – Smappee App 1
00 Smappee EV Line – Smappee App 1

Deze app maakt je het leven makkelijker.

Deze app maakt je het leven makkelijker. En voordeliger.De app toont je in realtime hoeveel energie je opwekt en verbruikt. De groene bol toont de huidige opbrengst van je zonnepanelen, de oranje je actuele verbruik. De app helpt je bewuster omgaan met je opgewekte energie.Zo vermijd je pieken in je verbruik boven 2500 W. Die worden vanaf 2022 in het capaciteitstarief doorgerekend op je factuur.

Elektriciteit verbruiken op momenten dat je panelen ze opwekken wordt misschien even aanpassen. ’s Avonds je wasmachine en de vaatwas opzetten behoort tot het verleden. De zon geeft overdag energie, gebruik ze dan ook op dat moment. Hoe meer zelfconsumptie, hoe minder je van het distributienet afhankelijk bent , hoe lager je energiefactuur. Je verbruikers (allerhande toestellen) leren spreiden doorheen de dag, leer je snel.

De KISSS BOX®, voel je positief in je portemonnee.Onze KISSS BOX® bij je thuis?