Ontwerp Zonder Titel – 2024 02 16T101256.339
Ontwerp Zonder Titel – 2024 02 16T101256.339

De grootste bouwbeurs komt naar je toe!

De bouwbeurs komt naar je toe! Wij maken tijd om uw vragen en bezorgdheden te bekijken. We helpen je graag verder met correct advies en maken een grondige studie om je energiefacturen sterk te laten dalen. Uw eerste grondige besparing? U hoeft geen verre trip te maken, wij komen gratis naar je toe

2
2

Zonnepanelen tot €750 korting

Ben je van plan om over te stappen op zonne-energie, dan is dit het moment: krijg bij aankoop van zonnepanelen een stevige korting van max. € 750 op jouw installatie. Wil je van de zon genieten en tegelijkertijd geld besparen? Dan is het nu ’t moment!

BATIBOUW KOMT NAAR JOU TOE! (4)
BATIBOUW KOMT NAAR JOU TOE! (4)

Airco €125 cashback/binnenunit

Hou het hoofd koel, en denk nu aan verfrissing op warme zomerdagen. Want wanneer je nu investeert in een aircosysteem, trakteren we jou op een mooie korting van € 125 per binnenunit. Wist je trouwens ook dat je met een airco je huis duurzaam kunt verwarmen?

5
5

Warmtepompboiler €250 cashback

Wil je jouw sanitair water op een energiezuinige manier verwarmen, dan is een warmtepompboiler een uitstekende keuze. Zeker nu, want nu krijg je ook nog eens € 250 cashback! Extra tip: ontvang daarbovenop een premie via mijnverbouwpremie.be.

BATIBOUW KOMT NAAR JOU TOE! (1)
BATIBOUW KOMT NAAR JOU TOE! (1)

Warmtepomp tot €1000 korting

Wist je dat je met een warmtepomp op lange termijn veel geld bespaart op je energiefactuur? En met onze verjaardagsactie maken we deze investering nog aantrekkelijker: wij trakteren je op een cashback van tot €1000* bij aankoop van een warmtepomp. Mooi, toch?

*kortingen afhankelijk per installatie

3
3

Laadpaal €125 korting

Comfortabel, slim en groen laden bij je thuis? Laat een laadpaal plaatsen en profiteer nu van een mooie korting: wij trakteren je op een mooie cashback van maar liefst € 125!

BATIBOUW KOMT NAAR JOU TOE! (2)
BATIBOUW KOMT NAAR JOU TOE! (2)

CV-ketel €500 korting

Is je CV-ketel aan vervanging toe? Ga voor een nieuw en energiezuinige opvolger, want tijdens deze actie trakteren we je bij aankoop van een nieuwe gascondensatieketel op een korting van €500.

*Niet cumuleerbaar met andere acties/kortingen. Niet inwisselbaar tegen contant geld.
Elke korting of cashback wordt automatisch in mindering gebracht op jouw eindfactuur.