Ontwerp Zonder Titel – 2024 04 18T104145.147
Ontwerp Zonder Titel – 2024 04 18T104145.147

Zonnepanelen? T’ist moment! Profiteer nu van de voordelen!

Zonnepanelen zijn hot topic en het is geen verrassing waarom. Het is nu meer dan ooit het perfecte moment om te investeren in deze duurzame energiebron. Waarom? Wel, hier zijn een enkele redenen waarom je niet kan blijven wachten.

Ontwerp Zonder Titel – 2024 04 18T104145.147
Ontwerp Zonder Titel – 2024 04 18T104145.147

Prijzen zonnepanelen staan historisch laag

De prijzen voor zonnepanelen zijn het afgelopen jaar heel erg gedaald. De oorzaak daarvan is enerzijds de dalende vraag, maar anderzijds ook het grote aanbod aan zonnepanelen. De energieprijzen zijn de afgelopen tijd sterk gedaald, daarom hebben mensen minder interesse om een installatie zonnepanelen te plaatsen. Ook de premie op zonnepanelen is weggevallen sinds 2024, ook dat zorgt voor minder interesse in een installatie.

BATIBOUW KOMT NAAR JOU TOE! (500 X 500 Px) (1)
BATIBOUW KOMT NAAR JOU TOE! (500 X 500 Px) (1)

Neem een jaar voorsprong op je energiefactuur

Met een zonnepanelen installatie van Suntronics ben je een heel jaar vooruit op je elektriciteitskosten. Wij berekenen voor jou wat je in één jaar zou besparen op je elektriciteitsrekening en trekken dit bedrag direct af van de offerte. Dit betekent dat je tot wel 950 euro korting* ontvangt op je installatie. Hierdoor wordt de terugverdientijd met een jaar verkort en wordt de initiële investeringskost aanzienlijk lager.

*Afhankelijk van de grootte van jouw installatie. Neem contact op met onze verkopers voor meer informatie.

Heb je al zonnepanelen? Ook ideaal moment om uit te breiden

Nu is het ideale moment om jouw installatie uit te breiden en nog meer te profiteren van duurzame energie. Met onze aantrekkelijke aanbiedingen en uitbreidingsmogelijkheden kun je je bestaande systeem upgraden en nog meer besparen op je energiekosten. Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs om te kijken of een bijkomende installatie interessant voor u is.

Wacht niet langer en maak vandaag nog de overstap naar zonne-energie. Met de dalende prijzen, de mogelijkheid om voordeel te halen uit kortingen en de kans om je energiekosten te verlagen, is er geen beter moment dan nu om te investeren in zonnepanelen. Neem contact met ons op en laat ons je helpen bij het creëren van een duurzamere toekomst voor jou en het milieu.