Beeld Brecht
Beeld Brecht

Hoe wordt je huiskamer een zalig frisse hotelkamer?

Ijsjes eten, een koude douche, de koelte van je kelder … Tijdelijke manieren om even verkoeling te vinden. Daarmee red je het niet tijdens een hete zomer. Kies je, zoals heel wat mensen steeds vaker voor een #staycation, dan kun je je woning zeker en vast summerproof maken.

Ontdek hoe wij jou echt verkoelen.

Wij krijgen jouw thuis even koel als het exotische hotel dat je anders misschien zou boeken. Dat de zomers worden heter, daar zijn we zeker van. Hang niet hele dagen voor de ventilator. In ons aanbod vind je airco’s die geruisloos koelen. Het klassieke systeem dat koelt door luchtverplaatsing.We geven je alle info en helpen je de beste airco kiezen voor bij je thuis.

Afkoelen met een warmtepomp?

Jawel! Één van de kwaliteiten van onze warmtepompen. Laat je niet misleiden door het woord. Een warmtepomp koelt even makkelijk als ze warmt. Erg interessant voor je huis of bedrijf, want zo heb je maar één installatie nodig.

De lucht-lucht warmtepomp

Een binnen- en buitenunit doen op een duurzame, stille manier hun werk. Waar de airco de warme lucht in de ruimte naar buiten verplaatst, doet dit systeem het omgekeerde. De binnenlucht wordt aangezogen en een koelgas zorgt tijdens het passeren voor de gewenste temperatuur.

Na de zomer zal deze warmtepomp je dus net zo goed verwarmen. Maak je geen zorgen, de plaatsing vraagt zelden kap en breekwerk. Een efficiënt systeem dat je véél minder doet zweten dan de voorbije 5 zinnen.

Let’s KISSS

Meer uitleg, info over verbruik … Contacteer ons. We garanderen je energieadvies op jouw maat. We matchen je aan het perfecte antwoord op je energievraag, maar vooral, we garanderen je een koele, coole zomer.Laat die zomer maar komen. Ijsjes likken we wel omdat ze gewoon lekker zijn.