Premie
Premie
17 aug. 2021

Energiefactuur anders berekend? Zo vermijd je extra kosten.

Verwarm je nog met accumulatoren? Hoog tijd voor een degelijke upgrade. Lees hier hoe je energie én geld zult besparen.

Je piekverbruik controleren

Vanaf 2022 betaal je als consument je elektriciteitsfactuur op basis van je piekverbruik. Een gemiddeld gezin bereikt normaal pieken tussen de 5 à 6 kW. Bij woningen met accumulatie stijgt de piek door verwarming al snel tot 12kW.Reken daarbij nog het andere verbruik en je komt al snel op 18kW.

Reden te over dus om je verwarming met accumulatie te vervangen door lucht-lucht warmtepompen.Je piekverbruik gaat met twee derde naar beneden.

Premie mogelijk?

Premies voor het plaatsen van warmtepompen en warmtepompboilers, trekt de overheid met 20% omhoog.Zo krijg je wat extra ondersteuning wanneer je tot een aanpassing van je elektrische systeem overgaat.

De voordelen en het gemak van een lucht-lucht warmtepomp

Na de installatie van de lucht-lucht warmtepompen, daalt je verbruik tot één derde van je oude verbruik en je piekwaarden vallen tot één derde terug.Goed voor je factuur en bovendien kan je er ook mee koelen.

Geen ingrijpende werken nodig

Onze ervaren installateurs hebben slechts één dag werk om je installatie om te bouwen. Tegen het einde van de dag kun je languit genieten van de ideale temperatuur in je woning.

En wanneer het in de zomer te warm wordt, dan koelt je lucht-lucht warmtepomp je huis tot de gewenste temperatuur. Want dat doet hij ook.