Suntronics Verwarming 02
Suntronics Verwarming 02

Een warmtepomp? In mijn huis? En dat kan?

Een van de vraagstukken bij het bouwen of verbouwen van een huis is hoe het in godsnaam te verwarmen. Worden onze zomers nog warmer, dan komt het afkoelen er nog bovenop. Verwarmen op mazout of gas, het kan nog altijd, maar overwoog je al eens een warmtepomp …

Duurzaam en correct

Duurzaam staat niet noodzakelijk gelijk met duur. Iedereen denkt aan zijn eigen portemonnee en wij ook aan die van jou. We gaan met jou op zoek naar de beste verhouding tussen het kostenplaatje en de efficiëntie, want geen twee situaties zijn dezelfde. Onze kennis en analyse staat garant voor een correcte installatie, in elke betekenis van het woord. We zoeken uit waar jij het meeste baat bij hebt zonder je op te zadelen met allerlei flitsende, maar nutteloze extra’s.

Voordelen nodig?

De warmtepomp is om verschillende redenen een schot in de roos:

  1. Geen fossiele brandstoffen meer, maar warmte uit de omgeving: Warmte halen uit de bodem of de lucht. Hernieuwbaar en groen.
  2. Verwarming én airconditioning tegelijk: ook tijdens hete zomers zorgt de waterpomp voor verkoeling. Geen gedoe dus met extra ventilatoren of airco’s.
  3. Makkelijk te combineren met zonnepanelen: Het ene duurzame systeem kun je ook feilloos koppelen aan het andere.
  4. Ideaal voor allerlei soorten verwarming: vloer-, wand-, plafondverwarming, of de verwarming van je zwembad … Mogelijkheden zat.
  5. Werkt probleemloos bij extreme temperaturen en vraagt weinig tot geen onderhoud. En dat is gewoon erg handig.

Premie

Bovendien heb je bij zo een toekomstgericht en duurzaam systeem recht op een premie van je netbeheerder. Ook daarbij delen we onze kennis en helpen we je op weg zodat je niks misloopt waar je recht op hebt.

Service

Jouw warme thuis, daar werken we bij Suntronics graag aan mee.Van de plaatsing tot de service.Let’s meet and KISSSen krijg het er warm van.