Premie
Premie
17 aug. 2021

Een goed voornemen dat je volhoudt en echt wat oplevert?

Meer sporten, gezonder eten, stoppen met roken … Wat zijn de jouwe? De eindejaarsperiode staat meestal bol van de goeie voornemens. De meeste houden we vol tot halfweg januari. Geen gedoe met voornemens die niet vol te houden zijn. Wij raden je het volgende voornemen aan en tegen half januari ben je weer voor een heel eind goed.

Maximum resultaat

Dat je voor zonnepanelen koos, betekent dat je het maximale uit je energievoorziening wil halen. Zorg er dan ook voor dat ze optimaal blijven renderen. 1 keer om de paar jaar een grondige schoonmaakbeurt van je zonnepanelen zorgt voor het beste rendement.

Stuntmannen, de Sint en andere specialisten

Je kunt uiteraard zelf het dak op, maar dat raden we je om verschillende redenen af. Veiligheid is de belangrijkste reden. Niet elk dak is makkelijk bereikbaar en vlot bewegen over daken, da’s iets voor stuntmannen, de Sint of onze specialisten.

De goeie aanpak

De schoonmaakbeurt vraagt om het juiste materiaal: borstels, schoonmaakmiddel, zelfs het water … Het is niet om het even. Velen zijn een pietje-precies als het om hun wagen gaat, wel, bij Suntronics zijn wij dat wanneer het op je zonnepanelen aankomt.

Goed voornemen

Om er zeker van te zijn dat je zonnepanelen hun grootste rendement halen wanneer de zon het meeste schijnt, boek dan nu die schoonmaakbeurt. Zo ben je gerust en worden je zonnepanelen meer dan op tijd schoongemaakt om – letterlijk en figuurlijk – weer vlekkeloos hun werk te doen.

Suntronics is fier op zijn realisaties. Daarom zijn we er ook om na de plaatsing het nodige onderhoud te voorzien. Onze gecertificeerde installateurs en onderhoudsteams zijn je grootste zekerheid op een perfect werkende installatie.Dus als je één voornemen maakt voor 2021, laat het dan die schoonmaakbeurt zijn.