Fb Post (1)
Fb Post (1)

Daarom ben jij de ideale persoon om een warmtepomp te installeren.

Energie-onafhankelijk zijn. Het kan ook bij jou.

Gratis en hernieuwbare energie

Klinkt goed, hé? Gratis en hernieuwbare energie die je zo uit de natuur haalt.  Thermische energie, of warmte-energie, haalt de warmtepomp uit de grond, het water of de lucht en geeft die af aan het afgiftesysteem in je toestel. Een koelmiddel circuleert tussen de warmtebron en het afgiftesysteem en regelt zo de temperatuur. Verwarmen, maar ook verkoelen, als het nodig is.Dit voor de verwarming van je woon- en werkplek, je douche- en badwater en voor zij die er een hebben, ook het zwembad.

Voor elk soort woning

Bij een nieuwbouwwoning zijn de mogelijkheden onbeperkt. Vloerverwarming? Radiatoren? Het inplannen van een thermische pomp lukt moeiteloos. Stijlvolle en stille binnen-units gaan vlekkeloos in je interieur op. Nauwelijks hoor- en zichtbaar.Ook wanneer je renovatiewerken overweegt, denk je best ook eens na over de installatie van een warmtepomp. Misschien denk je dat de plaatsing een heel gedoe wordt, maar niks is minder waar. Er moet echt niet veel gekapt of gebroken worden. De stille werking is ook een plus wanneer je in de rij tussen je buren woont.Wil je meer info over de aansluitingsmogelijkheden van de warmtepomp op je bestaande verwarmingssysteem, dan geven we je bij Suntronics met alle plezier die informatie, specifiek voor jouw woning.

Wat je nu (terug)wint?

Volgens het Vlaamse Energieagentschap heb je je warmtepomp gemiddeld terugverdiend op 15 jaar. De terugverdientijd hangt uiteraard wel af van je verbruik en hoe goed je huis geïsoleerd is natuurlijk.Ook kom je met je warmtepomp in aanmerking voor een premie van je netbeheerder. Ook daarover helpen we jou om correcte informatie te krijgen. De premie verschilt per situatie, maar bedraagt maximaal 40% van je factuur.Geef toe dat zo’n warmtepomp een financieel interessante investering is. Dat je er bovenop ook nog duurzaam en groen mee bent, is op vandaag een lovenswaardig pluspunt.Bij Suntronics krijg je de beste service, op maat van jouw project.