Dsc 0897
Dsc 0897

Ben jij al BBB?

Overweeg je de aanschaf van zonnepanelen voor je bedrijf? Ben je nog altijd niet helemaal overtuigd? De volgende drie argumenten geven je misschien al een duwtje in de rug. Voor je het weet ben je helemaal BBB. Een Bewust Bezig Bedrijf.

Nog altijd financieel interessant

Dat de voorbije jaren steeds meer mensen en bedrijven hun pand van zonnepanelen voorzagen en de prijzen zo daalden, deed de subsidies dalen.Maar geen paniek. Er is nog altijd overheidssteun. Bij de aanschaf kun je ook gebruik maken van de investeringsaftrek, wat dan weer interessant is voor je belastingen.In je eigen energiebehoefte voorzien, merk je ook direct aan je energiefactuur.

Imagoboost

Draai of keer het hoe je het wil. Een groener imago bezorgt je bedrijf een extra troef waarmee je potentiële klanten sneller over de streep kunt trekken. Een slimme zet die je klanten zeker zal imponeren.

Hernieuwbaar en duurzaam

Energie halen uit de zon. Energie zonder vervuilende uitstoot. Zo draag je bij aan het welzijn van toekomstige generaties. Dus jouw kinderen en kleinkinderen en die van jouw klanten.Zonnepanelen verhogen de waarde van je bedrijf, van je pand. En de aandacht voor de details van de afwerking die onze installateurs leveren, doen je project er ook nog goed uitzien.Je portemonnee vaart er wel bij én je levert een echte bijdrage aan onze leefomgeving.Neem contact met ons op. Maak een afspraak. Wij zitten graag met jou samen om je zaak op een doordachte manier van de beste energie-oplossing te voorzien.