Premie
Premie
17 aug. 2021

3 tricks van Suntronics waarmee je altijd wint

Korte dagen, koud weer, koude voeten … De tijd van het jaar en de huidige situatie, zorgen voor een ander patroon in je energieverbruik. Zo kan je wel eens schrikken wanneer je je factuur in handen krijgt. We geven je in deze blog 3 tips die je even goed zelf had kunnen bedenken, waarmee je je energieverbruik beter leert kennen en controleren.

Een graadje minder? Net zo gezellig.

Je verwarming op nachtstand zetten een uur voor bedtijd zorgt er echt niet voor dat je woonkamer als de versafdeling van de Colruyt aanvoelt. Je 21 graden blijven nog lang genoeg in huis hangen om je film of serie uit te kijken zonder te verkleumen. Je verwarming zijn onderhoud geven? We doen het voor jou. Overweeg je een warmtepomp of een gascondensatieketel dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Altijd stand-by

Tenzij je een spoedarts of brandweerman bent, maar zelfs dan. Altijd stand-by kost je nogal wat geld. Tel maar hoeveel toestellen bij jou altijd aan staan, ook al staan ze zogezegd uit. Tv, decoder, allerlei Playstations en laders in het stopcontact … Moet die elektrische tandenborstel altijd in het stopcontact blijven? Zo hebben heel wat apparaten een constant verbruik. Voor de meeste ligt dat tussen 1 en 10 Watt. Zo kom je op een jaar héél makkelijk aan €100.

Je sluimerverbruik leren kennen? Ontdek wat de KISSS Box bij je thuis kan doen.

Father, Mother And Son In Stylish Loft Interior. Evening Christm
Father, Mother And Son In Stylish Loft Interior. Evening Christm

Cadeautips voor het eindejaar

Wanneer je toch cadeautjes aan het sprokkelen bent voor de feestdagen, denk er dan misschien eens over na om zuinige AAA+ toestellen en apparaten te kopen. Wat ze in aankoop duurder zouden zijn, dat win je al snel terug door hun geringe verbruik.Om je energieverbruik te controleren en in de hand te houden, kunnen bovenstaande tips je zeker helpen. Aarzel echter niet om je verbruik thuis eens grondig te laten analyseren. Met onze expertise zijn we de juiste partner om je energiehuishouding te leren kennen en je zo heel wat te laten besparen.