Premie
Premie
17 aug. 2021

21 by Suntronics. Koel blijven als het heet wordt ...

21. Alle ogen van een dobbelsteen opgeteld, het gewicht van de ziel en het rugnummer van Okereke bij Club Brugge. 3 ongelooflijk nutteloze weetjes over het getal 21. Maar geef niet op. Het betert. Beloofd.

De wereld aan je voeten

Ah ja, op je 21 voel je je onoverwinnelijk, kun je de wereld aan en moet alles nog beginnen. Geniet ervan, want voor je het weet is ’t voorbij.

Onze 21 blijft duren

Wij zijn niet het soort mensen dat depri gaat doen. Integendeel. Wij hebben een 21 voor jou waaraan je niet kunt weerstaan. Waaraan je ook niet moet weerstaan. De 21 van SunTronics, 21 graden, heel het jaar. Met onze lucht-lucht warmtepomp, een airco.

Weg wintertenen

Verkleumd op het werk omdat je je niet warm genoeg aankleedde ’s morgens en dan ’s avonds onder een dekentje nog altijd zitten rillen? De koude voeten van je partner tegen je aan in bed? Gedaan ermee. We voorzien je van een airco en de koude vingers en tenen zijn zo verdwenen. Je stelt je airco immers in een handomdraai in om de gewenste temperatuur te geven op het moment dat je het verlangt. Zo eenvoudig.

Vergeet het zweet

Zomers waarin het zweet langs je lijf loopt, gewoon wanneer je niks doet. Herkenbaar? Je moest er de voorbije zomers niet eens voor naar het buitenland. Wij zijn dat ook beu. Vandaar dat we je 21 graden geven wanneer het buiten een stuk boven de dertig is. Nu kun je tenminste lekker fris op je blote voeten door je huis lopen zonder je rolluiken 24 op 24 te moeten neerlaten en in het donker te moeten leven.