Ontwerp Zonder Titel – 2024 02 20T135730.960
Ontwerp Zonder Titel – 2024 02 20T135730.960

Lucht lucht warmtepomp

Het jaar rond de ideale temperatuur in huis. Ook op je blote voeten. Lucht-luchtwarmtepompen, zorgen voor het gewenste binnenklimaat, ongeacht het seizoen. Daar zorgen we voor.

KOOP EEN MULTI BUITENUNIT EN ONTVANG DE BINNENUNITS GRATIS (3)
KOOP EEN MULTI BUITENUNIT EN ONTVANG DE BINNENUNITS GRATIS (3)

GRATIS binnenunits bij aankoop van een airco installatie

Februari is niet alleen de maand van “tournée minérale,” maar bij Suntronics draait het om “tournée aircorale”! Bij aankoop van een airco installatie krijg je GRATIS binnenunits cadeau.

Deze actie is geldig tot eind februari, en wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal gratis binnenunits beschikbaar (max. 3 per installatie).

* De actie is van toepassing op de volgende buitendelen: 2AMW42U4RGC, 2AMW52U4RXC, 3AMW72U4RJC Met een maximum van 3 gratis binnenunits

Screenshot 11
Screenshot 11

Energie uit de lucht

Onze lucht lucht warmtepompen worden aangedreven door 80% energie uit de lucht  en 20% elektriciteit. Ze verwarmen en koelen je woning met een energierendement van A+++ , het hoogst mogelijke energierendement op de markt. Of je nu jouw bestaande woning of gebouw renoveert of iets nieuws bouwt, een lucht/lucht warmtepomp is de logische oplossing voor je verwarmings- en koelingsbehoeftes. Onze lucht/lucht warmtepompen zijn eenvoudig te plaatsen en ideaal om oude elektrische systemen te vervangen. Onze verschillende, flexibele units passen in elk interieur voldoen aan alle vereisten voor passiefwoningen.

 

Airco 14
Airco 14

De perfecte oplossing in vervanging van je dure elektrische verwarming!

  • Een uiterst duurzame, groene energiebron
  • Geen last meer van het dure capaciteitstarief of piekvermogen
  • Afhankelijk van de temperatuur kunnen deze pompen 3 tot 5 maal meer energie produceren
  • Keuze uit verschillende binnen- of buiten-units: flexibiliteit troef
  • Individuele bediening van verschillende units = een optimale temperatuur in elke kamer
  • Zelfs in extreme weersomstandigheden blijven de pompen hun ding doen

Benieuwd naar alle mogelijkheden van een lucht lucht warmtepomp? Als energie-partner gaan we niet meteen aan de slag: onze vaklui vliegen er pas in na een uitgebreide totaal-analyse.