Service Zonnepanelen 8
Service Zonnepanelen 8

Zonnepanelen

Reinigen van je zonnepanelen? Ja, om een hoog rendement te blijven halen.

Zo lang mogelijk genieten

Wie zonnepanelen plaatst, wil uiteraard zo lang mogelijk genieten van de gratis zonne-energie.We schakelen graag onze meer dan 10 jaar ervaring in om je zonnepanelen in topconditie te houden.

Service Zonnepanelen 8
Service Zonnepanelen 8

Reinigen van je zonnepanelen

Auto’s die stof doen opwaaien, pollen van bomen, regen … Zonnepanelen krijgen het hard te verduren.

Het resultaat? Een doffe laag die je niet kan wegspoelen én die de ideale voedingsbodem vormt voor mossen en ander onkruid.

Om een hoog rendement te blijven halen, laat je je zonnepanelen best nu en dan reinigen. Hoe? Met gespecialiseerd materiaal die de zonnepanelen op een zachte manier opblinkt.

Monitoring van het rendement

Via monitoring zie je in een oogopslag – vanop afstand – hoeveel energie je zonnepanelen opwekken. We bieden hier twee diensten aan: actieve en passieve monitoring.

Passieve monitoring: hierbij is het de verantwoordelijkheid van de klant om eventuele problemen te melden. Van zodra we deze melding ontvangen, checken wij de gegevens en grijpen we in.

Actieve monitoring: hier houden we zelf je installatie grondig in de ogen zodat we zelf proactief ingrijpen.

Dankzij monitoring ben je zeker dat je zonnepanelen op elk moment hun werk doen.

Zeker dat je installatie nog volop rendeert en maximaal opbrengt? Wij kijken het voor je na en verlies je geen energie en blijft je factuur zoals het moet.

Service Zonnepanelen 10
Service Zonnepanelen 10

Onderhoud en herstellingen van omvormers

Een omvormer is een cruciaal onderdeel van je zonnepanelen: dit apparaat zet de gelijkstroom afkomstig uit zonne-energie om naar de energie die jij nodig hebt.

Om te blijven genieten van je groene energie, moet de omvormer blijven functioneren. Problemen met de omvormer? We herstellen of vervangen deze meteen.

Vervangen van de groene stroomtellers

Problemen met je groene stroomteller? We vervangen deze zo snel mogelijk. Na het uitlezen, stellen we een geldig document op met de verloren productiestand. Om de al geproduceerde kWh te bewijzen, nemen we meteen een foto van de groenestroomteller. Nood aan onderhoud of gewoon liever zeker zijn van je stuk?