┬®Smappee Charging Square Night 5
┬®Smappee Charging Square Night 5

Laadpalen voor je wagenpark

Plug-in hybrides en volledig elektrische wagens winnen aan populariteit in de bedrijfswereld. Hierdoor groeit de vraag naar laadinfrastructuur voor bedrijven voortdurend.

✓ COMPATIBEL LAADSTATION

met andere merken en een beperkte infrastructuur

✓ AWARD-WINNING DESIGN

personaliseerbaar, uit duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen

✓ PERSONALISEERBAAR

aan je eigen bedrijf

✓ OPTIMALE ZELFCONSUMPTIE

van je opgewekte zonne-energie

✓ LAADSNELHEID ZELF BEPALEN

volgens de prioriteit van je wagenpark

✓ OPTIMALE VERDELING VAN ENERGIE

voor bedrijf en wagenpark

Ontwerp Zonder Titel – 2024 03 18T162741.991
Ontwerp Zonder Titel – 2024 03 18T162741.991

Ontdek de voordelen

Optimaal gebruik van de zonne-energie

Opgewekte energie gaat niet verloren en overbelasting is met dit slimme systeem onmogelijk. Het laden van je elektrische wagenpark is verzekerd net als het slimme beheer van de andere energiestromen in je bedrijf.

Een laadstation installeren zonder je totale energieverbruik te ontregelen? De energie wordt doorheen de dag constant zo bijgestuurd dat je de maximale opbrengst uit elke laadsessie haalt. De Kisssbox zorgt voor een optimale zelfconsumptie zonder dat het te veel van je tijd consumeert.

Aangepaste laadsnelheid volgens prioriteit

Onze Kisss Box laadpalen zijn makkelijk in te stellen volgens prioriteit. Wanneer bepaalde wagens vaak kort parkeren en weer de baan op gaan, vragen zij een hogere laadsnelheid dan wagens van werknemers die ’s morgens aankomen en ’s avonds weer vertrekken. Zo kunnen bepaalde bedrijfsvoertuigen prioritair sneller geladen worden aan 200kW. De bezoekers en klanten van je bedrijf kunnen hun voertuig laden. De kost die je aanrekent, bepaal je zelf en wordt makkelijk gefactureerd. Dit slimme systeem communiceert makkelijk met derden.

Het maximale uit elke laadbeurt halen? Elektrische bedrijfswagens laden met voorrang?

Ontwerp Zonder Titel – 2024 03 18T163055.157
Ontwerp Zonder Titel – 2024 03 18T163055.157

Kostendaling verzekerd

Een elektrische wagen die jaarlijks 20 000 km rijdt, heeft een gemiddeld verbruik van 4000 kWh. Naargelang het laag- of middenspanningstarief zit je rond een kost van €1400. Een bedrijfswagen op benzine haalt al snel een kost van €2800, een dieselwagen een goeie €2600. Een merkbare kostenbesparing.