Juiste Paal
Juiste Paal

Laadpalen voor je wagenpark

Onze laadpalen vormen een echte meerwaarde op je bedrijfsparking. Nu de bedrijfswereld steeds vaker kiest voor een elektrisch wagenpark, is er nood aan laadpalen. Wij beschikken in ons aanbod over de slimste laadpaal. Die doet meer dan enkel laden. De Kisssbox laadpaal overklast op heel wat vlakken de concurrentie.

Ontdek de voordelen:

Optimaal gebruik van de zonne-energie

Opgewekte energie gaat niet verloren en overbelasting is met dit slimme systeem onmogelijk. Het laden van je elektrische wagenpark is verzekerd net als het slimme beheer van de andere energiestromen in je bedrijf.

Een laadstation installeren zonder je totale energieverbruik te ontregelen? De energie wordt doorheen de dag constant zo bijgestuurd dat je de maximale opbrengst uit elke laadsessie haalt. De Kisssbox zorgt voor een optimale zelfconsumptie zonder dat het te veel van je tijd consumeert.

Aangepaste laadsnelheid volgens prioriteit

Onze Kisss Box laadpalen zijn makkelijk in te stellen volgens prioriteit. Wanneer bepaalde wagens vaak kort parkeren en weer de baan op gaan, vragen zij een hogere laadsnelheid dan wagens van werknemers die ’s morgens aankomen en ’s avonds weer vertrekken. Zo kunnen bepaalde bedrijfsvoertuigen prioritair sneller geladen worden aan 200kW. De bezoekers en klanten van je bedrijf kunnen hun voertuig laden. De kost die je aanrekent, bepaal je zelf en wordt makkelijk gefactureerd. Dit slimme systeem communiceert makkelijk met derden.

Het maximale uit elke laadbeurt halen? Elektrische bedrijfswagens laden met voorrang?

Smappee2 B2ad94846f1815146a1e35902ef6e3f1
Smappee2 B2ad94846f1815146a1e35902ef6e3f1

Kostendaling verzekerd

Een elektrische wagen die jaarlijks 20 000 km rijdt, heeft een gemiddeld verbruik van 4000 kWh. Naargelang het laag- of middenspanningstarief zit je rond een kost van €1400. Een bedrijfswagen op benzine haalt al snel een kost van €2800, een dieselwagen een goeie €2600. Een merkbare kostenbesparing.

Slimme verdeling van de zonne-energie tussen je bedrijf en wagenpark

Het aantal laadstations dat je plaatst, wordt uitgebalanceerd zonder overbelasting van de elektrische capaciteit van je bedrijfsgebouw. Beschadigde elektrische circuits of doorgebrande zekeringen zijn uitgesloten met dit systeem. Auto’s opladen tijdens piekmomenten, veel auto’s tegelijk laden? Het laden gebeurt allemaal in veilige, uitgebalanceerde omstandigheden binnen de maximale grenzen.

Een compatibel laadstation

Het slimme laadpaalsysteem bedient ook meer wagens met en beperktere infrastructuur. De laadpalen zijn trouwens ook compatibel met andere merken.

En geef toe, deze slimme laadpaal ziet er ook ongelooflijk goed uit? Een strak en modern design geven deze laadpalen een stijlvolle uitstraling. Personaliseerbare LED-verlichting neemt de kleur aan van je bedrijf of merk. Gemaakt uit duurzame materialen en erg onderhoudsvriendelijk.

Veilig, uitgebalanceerd laden, zelfs met een beperkte infrastructuur?

Met de Kisss Box laadpaal op je bedrijfsparking ben je bewustduurzaam en innovatief met de toekomst bezig.

Voordelen

Grote meerwaarde door meer waarde op je bedrijfsparking

✓ OPTIMALE ZELFCONSUMPTIE

van je opgewekte zonne-energie

✓ LAADSNELHEID ZELF BEPALEN

volgens de prioriteit van je wagenpark

✓ OPTIMALE VERDELING VAN ENERGIE

voor bedrijf en wagenpark

✓ COMPATIBEL LAADSTATION

met andere merken en een beperkte infrastructuur

✓ AWARD-WINNING DESIGN

personaliseerbaar, uit duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen

✓ PERSONALISEERBAAR

aan je eigen bedrijf

00 Smappee EV Line Smappee App 1 KISSS BOX Small

Ons KISSS-principe voor Agro, Industrie & KMO's

Nadenken over je energie en in detail monitoren zodat je niet meer betaalt dan strikt noodzakelijk.

K Kennis
I Installateurs
S Service
S Snel
S Spaarzaam