Thumbnail Header Landingspagina
Thumbnail Header Landingspagina

’t is feest: SunTronics 15 jaar

Hoera, we blazen dit jaar 15 kaarsjes uit! Omdat dit niet onopgemerkt mag voorbijgaan, organiseren we met Tournée Solaire een grootse verjaardagsactie en trakteren we jou op stevige kortingen. Van zonnepanelen en laadpalen tot warmtepompen en airco’s … beslis nu en profiteer van een voordelige prijs.

Thumbnail Image Landingspagina
Thumbnail Image Landingspagina

Zonnepanelen tot €750 korting

Ben je van plan om over te stappen op zonne-energie, dan is dit het moment: krijg bij aankoop van zonnepanelen tijdens Tournée Solaire een stevige korting van € 25 per paneel (max. € 750). Wil je van de zon genieten en tegelijkertijd geld besparen?

Thumbnail Image Landingspagina2
Thumbnail Image Landingspagina2

Airco €125 cashback/binnenunit

Hou het hoofd koel, en denk nu aan verfrissing op warme zomerdagen. Want wanneer je nu investeert in een aircosysteem, trakteren we jou op een mooie korting van € 125 per binnenunit. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw thuis?

Thumbnail Image Landingspagina3
Thumbnail Image Landingspagina3

Warmtepompboiler €250 cashback

Wil je jouw sanitair water op een energiezuinige manier verwarmen, dan is een warmtepompboiler een uitstekende keuze. Zeker nu, want tijdens Tournée Solaire krijg je ook nog eens € 250 cashback! Extra tip: ontvang daarbovenop een premie via mijnverbouwpremie.be.

Thumbnail Image Landingspagina4
Thumbnail Image Landingspagina4

Warmtepomp €500 cashback

Wist je dat je met een warmtepomp op lange termijn veel geld bespaart op je energiefactuur? En met onze verjaardagsactie maken we deze investering nog aantrekkelijker: nog tot eind 2023 trakteren we je op een cashback van maar liefst € 500 bij aankoop van een warmtepomp. Mooi, toch

Thumbnail Image Landingspagina5
Thumbnail Image Landingspagina5

Laadpaal €125 cashback

Comfortabel, slim en groen laden bij je thuis? Laat een laadpaal plaatsen en profiteer nu van een mooie korting: voor onze 15de verjaardag trakteren wij je op een mooie cashback van maar liefst € 125!

Thumbnail Image Landingspagina6
Thumbnail Image Landingspagina6

CV-ketel € 250 cashback

Is je CV-ketel aan vervanging toe? Ga voor een nieuw en energiezuinige opvolger, want tijdens onze verjaardagsactie trakteren we je bij aankoop van een nieuwe gascondensatieketel op een cashback van maar liefst € 250.

*De actie Tournée Solaire is geldig van 1 mei 2023 tot en met 31 december 2023.
Niet cumuleerbaar met andere acties/kortingen. Niet inwisselbaar tegen contant geld.
Elke korting of cashback wordt automatisch in mindering gebracht op jouw eindfactuur.