Een eigen kijk op jouw energie

Suntronics is er voor iedereen. We werken voor zowel particulieren, zelfstandigen, industrie als landbouwers. Wij willen je laten nadenken over energie. Met meer dan tien jaar ervaring in energie-oplossingen en meer dan 8.000 installaties, kunnen wij je de beste totaaloplossing voor jouw energie garanderen. Wij brengen het totaalplaatje in beeld en bieden je oplossingen voor een efficiënt energiebeheer: van zonnepaneel tot warmtepomp.

Dankzij slimme investeringen, geniet je onbeperkt van een milieuvriendelijke, hernieuwbare vorm van energie. Op deze manier hebben we een serieuze impact op jouw energierekening. Onze eigen kijk op jouw energie, het KISSS-model, steunt op onze 5 sterke pijlers: Kennis, Installateurs, Service, Snel en Spaarzaam.


Bekijk onze realisaties hier.

Onze vakmensen

Suntronics beschikt over een team van maar liefst 35 vakkundige installateurs en service-techniekers, ondersteund door een stevige back-office, aangedreven door ervaren adviseurs. Stuk voor stuk zijn we gebeten door energie. We werken samen. Met elkaar, maar ook met jou.

​Ons ervaren team begeleidt je persoonlijk: we bekijken jouw energiefactuur, gezinssamenstelling of bedrijfsnoden en het historisch verbruikspatroon. Samen vinden we de totaaloplossing die bij jouw noden past: Ingenieus, innovatief en toekomstgericht.

Are you ready to be KISSS-ed?

 

Hoe het begon

Suntronics is geboren in 2007. Op een jaar tijd plaatsten we maar liefst 250 installaties. We vestigden ons in Sint-Eloois-Winkel en eind 2011 stond onze teller reeds op 1500 realisaties.

We namen in 2013 Filip Saelens BVBA over en haalden zo een enorme expertise in traditionele verwarming in huis. Hierdoor groeiden we uit tot één van de belangrijkste spelers binnen de sector. Sinds 2014 breidden we ons aanbod uit met de studie en het ontwerp van geothermische warmtepompinstallaties, een systeem waarbij warmte uit de grond wordt gebruikt als warmtebron. De combinatie traditionele verwarming, aangevuld met hernieuwbare verwarmingsbronnen zorgt er voor dat we een volledige service kunnen aanbieden.

In 2017 breidden we onze activiteiten uit met een service afdeling voor de opvolging van installaties die geplaatst zijn door andere installateurs. 

Sinds 2019 is Suntronics gecertificeerd in diverse koelingstechnieken, een logische aanvulling op ons reeds sterke aanbod verwarming, zonnepanelen en service

Een sterk team, een uitgebreide kennis en een onstilbare honger naar nieuwe technologieën.
​Klaar om te proeven van de toekomst?

Contacteer ons hier!