Suntronics doet het nog veiliger

145000 arbeidsongevallen in België in 2017. 14600 daarvan in de bouwsector alleen. 56 ongevallen per dag met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. Schokkende cijfers waarvan Hans Verbeke en Louis Vansteenkiste, zaakvoerders van Suntronics, steil achterover vallen.

“Omdat onze installateurs één van de belangrijkste pijlers zijn van ons KISSS-principe, is het gewoon logisch dat wij hen in de best mogelijke omstandigheden laten werken. Aan hun uitstekende vakkennis en snelle service heeft niemand wat, wanneer ze door een arbeidsongeval thuis zitten,” zegt Hans.

“Het lijkt me ook onmogelijk,” vult Louis aan, “om kwaliteit te leveren wanneer je in een onveilige situatie moet werken. Het gaat ons trouwens niet enkel om de veiligheid van onze eigen mensen. We staan erop dat alle bouwpartners waarmee we samenwerken en werven delen in diezelfde veilige omgeving kunnen werken.”

“Toen de Belgische Confederatie Bouw op hun 15de BouwForum de campagne Safety My Priority lanceerde, voelde dat voor ons als een bevestiging dat we goed bezig zijn,” gaat Hans verder. “Deze sensibiliseringscampagne wil ons land in de top 5 van landen met de minste arbeidsongevallen loodsen. Een campagnewebsite en -magazine moeten hiertoe bijdragen. Belangrijker voor ons is het charter voor aannemers en bouwondernemers.“Een document dat we direct ondertekenden. Absolute voorrang verlenen aan veiligheid en veilig gedrag, daar staat Suntronics gewoon voor,” pikt Louis in. “Een veiliger bouwsector zorgt ervoor dat we volop kunnen focussen op onze kwaliteit. En daar genieten onze klanten dan weer van.”

Contacteer het Suntronics team

 

Let's KISSS?

Hoe leerde je ons kennen?
Ik wil meer info over*