Schaars en duurder? Niet bij ons!

"Zonnepanelen dreigen de komende maanden schaarser én duurder te worden: door het coronavirus kampen Vlaamse installateurs met een tekort aan componenten, net nu zonnepanelen weer enorm in trek zijn.” stond te lezen op HLN.be op 7 februari. “Wie de komende weken zonnepanelen bestelt, mag mogelijk een hogere prijs verwachten. China monopoliseert die markt, en de uitbraak van het coronavirus vertraagt de leveringen.” Zo klonk het dan weer op tijd.be op 10 februari.

Voor de sector
Aangezien China 70% van de wereldwijde zonnepanelenmarkt in handen heeft, maakt dit de sector extra gevoelig voor de gevolgen van het coronavirus. De zonnepanelen raken daardoor nu veel moeilijker tot in Europa getransporteerd. De voorraden in de Europese distributiecentra worden meer en meer gegeerd. Iets wat de prijzen enorm gaat beïnvloeden.

Voor de klant
Zoiets mag nieuwe klanten niet afschrikken om zonnepanelen te laten plaatsen, maar begrijpelijk is hun schrik wel. Voor hen kan de prijs anders zijn dan voor klanten die hun bestelling al een tijd geleden plaatsten. Prijsverhogingen, vertraagde leveringen, het zorgt voor heel wat kopzorgen bij installateurs en klanten.

En voor mij?
Bij Suntronics niks van bovenstaande problemen. Wij zijn ruimschoots voorzien voor de komende maanden. Geen schaarste bij ons. 
Geen schaarste betekent dus ook geen verhoogde prijzen. Wij kunnen verder blijven doen wat we het beste doen.

Contacteer ons wanneer je met vragen zit. We stellen je gerust en geven je degelijk advies als betrouwbare partner bij de installatie van je zonnepanelen.  
Stel je vraag.

Let's KISSS?

Hoe leerde je ons kennen?
Ik wil meer info over*