Energie besparen vanop je smartphone.

Kennis is macht. En als de kennis van je energieverbruikers je in realtime gekend is, dan heb je ook meer controle op je energiefacturen. De Kisssbox regelt het voor jou. Wij regelen de Kisssbox voor jou. Goed geregeld toch. Da's onze service.

Bewuster omspringen met energie
Van overal word je tegenwoordig aangespoord om zuinig om te springen met energie. Dat is zeker niet onterecht. In het verleden kon het niet op en leken fossiele brandstoffen eindeloos in voorraad. Onze energiebewuste energiesystemen die we voor jou in huis hebben zijn zeker al een stap in de goeie richting. Zonnepanelen, warmtepompen, zonne- en warmtepompboilers  … allen dragen ze bij tot een duurzamer energieverbruik.

Hoe bespaar je nu het best?
Je doet vast al je best om zuinig om te springen met je energie, maar om je een grondig overzicht te geven op het energieverbruik van je afzonderlijke toestellen, je hele huishouden en zelfs je bedrijf… bieden we jou de Kisssbox aan. Een erg gebruiksvriendelijk systeem met dito app voor de smartphone om je energiehuishouding overzichtelijk en in realtime te overzien en bij te sturen. 

Preferred partner
Als certified dealer en preferred partner mag je er zeker van zijn dat de plaatsing en het onderhoud snel en vlekkeloos verlopen. Dat we het submeteringssysteem plaatsen dat het best voldoet aan je behoefte, daar kan je van op aan. 

Bewust en gerust
Je totale verbruik kan je erg overzichtelijk uitlezen en bijsturen. Je ontdekt waar de energievreters zich in je huis of bedrijf bevinden en je kunt direct actie ondernemen. Als het energieverbruik op een bepaalde plek de hoogte in gaat, dan neemt de Kisssbox het over. Op dat moment zorgt het systeem voor een optimale energieverdeling zodat er geen zekeringen doorbranden. Op den duur kan de Kisssbox je zelfs op basis van je verbruik een kostenraming geven. Kennis -de K van onze KISSS- van je verbruik. De grootverbruikers waar je misschien geen weet van had, ontdekken … Nog zo handig, toch?

Heel veel nuttige en praktisch bruikbare mogelijkheden dus met de Kisssbox. Laat niet na ons te contacteren als je hierover meer info wenst. We helpen je graag.

stel je vraag

#letsKISSS

Let's KISSS?

Hoe leerde je ons kennen?Ik wil meer info over*