We zijn er voor ...

iedereen. Particulier, bedrijfsleider, zaakvoerder en landbouwer. Onze duurzame energie-oplossingen bieden je tal van voordelen. We optimaliseren je verbruik waardoor je facturen dalen. Milieuvriendelijk met energie omspringen geeft je méér dan enkel een groen imago. Het toont ook dat je bewust bezig bent met de toekomst. 
Wie zonnepanelen of een warmtepomp plaatst, geniet onbeperkt van milieuvriendelijke, hernieuwbare energie. Het is een slimme investering en ons ervaren team begeleidt je op een persoonlijke manier. We passen onze werkwijze aan jouw specifieke situatie aan: samen vinden we de energieoplossing die perfect bij jou past. En met onze KISSS Box wordt je energieverbruik zichtbaar en ga je efficiënter verbruiken.

Let's KISSS

ons KISSS-principe

Je bewust laten nadenken over jouw energie.
Je woning, zaak of bedrijf in zijn energie-totaliteit bekeken.
Bij Suntronics goten we dit in ons eigen KISSS-model:
Kennis, Installateurs, Service, Snel, Spaarzaam.
Onze liefde voor duurzame, hernieuwbare energie willen we met jou delen.
Waar wacht je op? Let's KISSS

Kennis

Kennis

Wij bieden de totaaloplossing: innovatief en effectief. Een grondige analyse toont ons het energetische totaalplaatje. Meer dan 10 jaar ervaring, meer dan 6000 realisaties op de teller, geven ons hopen praktijkervaring die we meenemen naar elk nieuw project. Kennis die rendeert. Voor jou.

Installateurs

Installateurs

Gekwalificeerde installateurs die zich blijven bijscholen om up-to-date te zijn met de nieuwste trends. 100% betrokkenheid bij het energieverhaal dat we vertellen. Dagelijks voor tevreden klanten zorgen, jou van de beste installatie te voorzien, dat is het engagement van onze installateurs.

Service

Service

Elk project, groot of klein, stemmen we af op de specifieke wensen en behoeften van de klant. We geloven dat we enkel zo tot het juiste energieverhaal komen voor elke klant. Niks meer, maar zeker niks minder. We onderhouden ook installaties die we niet zelf plaatsten. Dat is service.

Snelheid

Snelheid

Kies je voor een bepaalde installatie? Heb je plots een defect? Iedereen wordt graag snel geholpen. We streven er dan ook voortdurend naar om je snel te kunnen bedienen. Het resultaat van ons werk merk je ook op je energiefactuur. Een dalend energieverbruik spaart je snel ettelijke euro's uit. 

Spaarzaam

Spaarzaam

Je geeft graag geld uit aan leuke dingen. Een hoge energiefactuur hoort daar niet bij. We tonen je aan waar je, vaak onbewust, energie en dus geld, verspilt. We geven je advies op maat en plaatsen de beste installaties die je verbruik doen dalen en jij direct bespaart. Voor die leuke dingen.

Waarom je ons als energie-partner kiest?

Voor elke situatie bieden we de meest efficiënte energie-oplossing. Ook de jouwe. Een uitgebreide analyse van je verbruik laat ons toe je systeem te optimaliseren. Zo draag jij ook bij aan een duurzame toekomst én krijg je er een lagere energiefactuur bovenop. 

Voor zonnepanelen, verwarming, airco en onderhoud ben je bij Suntronics aan het goeie adres.