We zijn er voor...

….iedereen - of je nu particulier, bedrijfsleider of landbouwer bent.
Wie zonnepanelen of een warmtepomp plaatst, geniet onbeperkt van deze milieuvriendelijke, hernieuwbare vorm van energie. Het is een slimme investering en ons ervaren team begeleidt je hierbij op een persoonlijke manier. We passen onze werkwijze immers aan jouw specifieke situatie aan: samen vinden we de energieoplossing die perfect bij jou past. 

Let's KISSS

Het KISSS-principe

We willen je laten nadenken over jouw energie. Suntronics bekijkt jouw woning in zijn energie-totaliteit. Deze benadering goten we in ons eigen KISSS-model:

Kennis, Installateurs, Service, Snel, Spaarzaam.

Suntronics houdt van energie. Are you ready to be KISSS-ed?

Kennis

Kennis

Wij bieden de totaaloplossing: ingenieus, innovatief en toekomstgericht. We voeren een gerichte vooranalyse uit en brengen zo het totaalplaatje in beeld. Meer dan tien jaar ervaring en meer dan 6000 realisaties achter de rug: daar hebben we veel uit geleerd. 

Installateurs

Installateurs

Kom van dat dak af! Wij werken met een team van gekwalificeerde installateurs. Mensen die we zelf opleiden en die 100% betrokken zijn bij onze geschiedenis. Wij werken samen - onderling - maar ook met jou. Zo ben je verzekerd van een perfecte installatie.

Service

Service

Wij passen onze werkwijze volledig aan jouw situatie aan. Zo vinden we de energieoplossing die perfect bij jou past. Niet meer, niet minder. Bovendien herstellen we zelfs installaties die niet van ons zijn.

Snelheid

Snelheid

Het loopt van een leien dakje! Ondanks onze drukke agenda doen we absoluut ons best om je zo snel mogelijk ter hulp te schieten. Bovendien zie je snel resultaten: bij de volgende energiefactuur bespaar je al heel wat geld!

Spaarzaam

Spaarzaam

Vaak hebben mensen een veel te hoge energiefactuur. Daarom is het logisch dat we meteen jouw onbewuste verspilling in beeld brengen: verspilling van energie, maar ook van geld.